Aduceti la fierbere cele 300 ml supa de pui apoi turnati intr-un bol peste ciuperci si lasati-le deoparte. Asezonati carnea si prajiti pe toate partile in uleiul de masline intr-o tigaie de fier sau inox cateva minute apoi scoateti-le pe o farfurie.
In aceeasi tigaie puneti untul si saute ceapa la fic mic aproximativ 20-25 de minute. Adaugati morcovii, telina si mai lasati inca 5 minute dupa care transferati amestecul intr-o cratita. Mutati flacara pe minim.
Puneti in cratita ciocanelele, usturoiul, faina, amestecati si saute inca 2 minute apoi turnati 400 ml supa de pui (ajustati cantitatea de supa de pui in functie de cat de mult sos doriti sa faceti). Strecurati bine ciupercile, taiati-le marunt, strecurati supa ramasa si adaugati acestea in cratita.
Acoperiti cratita si lasati sa fiarba la foc mic 20-25 de minute sau pana cand carnea este fiarta. Adaugati patrunjelul, smantana si ajustati asezonarea. Serviti cu mamaliga calda sau painea preferata si optional cu extra smantana.
* Daca nu aveti trambita piticului puteti folosi doar hribi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.