Se curata cartofii, morcovii si se desprinde conopida de cotor, se spala si se pun la fiert, dar nu mult pentru a nu se sfarama.
Carnea tocata se amesteca cu orezul si cu condimentele si se intinde intr-o tava unsa cu ulei (eu am folosit untura ... e mai bun;) ).
Legumele dupa ce au fiert, se taie rondele si se aseaza in straturi peste amestecul de carne tocata si orez si se condimenteaza si ele. Peste se adauga 1-2 cani apa apoi se da la cuptor la foc mediu timp de aproximativ o ora.
Tocalegul se serveste cu smantana.
Pofta buna!
Desertul asta a iesit pentru ca nu-mi place sa risipesc aiurea ingredientele si cum am facut un tort-cadou pentru o buna...
Desert cu capsuni - Reteta rapida si delicioasaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti