Toba de casa - disznosajt

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 cap porc
  • 4 limbi porc
  • 3 inimi
  • cca 400 gr sorici
  • sare, usturoi
  • piper boabe, si macinat
  • boia

Mod de preparare

Se fierbe capul, limba, inima si soricul in apa cu sare, piper boabe, usturoi 1 capatana.

Cand totul e fiert se scoate se lasa la racit ,se curata limba si se taie totul in fasii de 1-1.5 cm. Asezam materia prima astfel sectionata intr-un vas si il codimentam cu sare, piper macinat, un pic de boia cca. 1 lingurita cu varf si usturoi pisat dupa gust care in prealabil il amestecam cu un pic de zeama de pe fiertura.

Se amesteca totul bine si se baga in pungi de plastic mai inguste pe care le intepam cu un ac in mai multe locuri sa se scurga grasimea si se aseaza apoi totul in flacoane de plastic de 2 l la care le taiem partea mai ingusta, legam punga la capat cat mai jos.

Se lasa cca 20 minute la temperatura camerei si apoi se pune la rece.

Pofta buna !

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...