Carnea de vita se spala si se usuca bine cu un prosop de hartie, se condimenteaza pe ambele parti cu piper. 
 Intr-o tigaie punem untul si punem carnea pe fiecare parte cam 5 minute, intre timp se stropeste si cu ulei de masline, carnea nu se inteapa cu furculita si nici nu se taie pentru a nu isi pierde suculenta. 
 Pregatim o folie de aluminiu, punem bucatiile de carne, acoperim si punem intr-o tava cu apa la cuptorul preincalzit la 220 grade pentru 10-12 minute. 
 Carnea cand este gata se lasa sa se odihneasca cateva minute la loc cald. 
 Pentru sos: 
 In tigaia in care am pregatit carnea, se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul intreg putin crestat, punem putina apa sa fiarba 1-2 minute, se adauga untul, smantana si condimentele. 
 Punem carnea intr-o farfurie, turnam sosul deasupra si presaram patrunjel proaspat tocat marunt.