Snitele in crusta de cartofi

Portii
6
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept mare de pui dezosat
  • 2 ouă
  • 4 linguri cu făină
  • 4 cartofi potriviţi
  • 200 g smântână
  • pătrunjel tocat
  • chimen măcinat
  • boia dulce
  • boia iute
  • sare
  • piper
  • făină
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Se porţionează pieptul de pui. Bucăţile de carne se presară cu sare şi piper.

Cartofii se curăţă, se spală, apoi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se scurg de surplusul de suc. Se pune răzătura într-un castron, se adaugă ouăle, făina, smântâna, sare, piper, boia şi dulce şi un praf de boai iute, pătrunjel tocat şi praf de chimen. Se amestecă totul foarte bine.

Se pune ulei mai mult la încins. Bucăţile de carne se dau prin făină, se scutură de surplus, apoi se dau prin compoziţia pregătită înainte. Se prăjesc la foc potrivit pe ambele părţi până se rumenesc frumos.

Sunt foarte bune şi calde şi reci şi cu garnitura şi fără.

Poftă bună!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.