Shaorma cu fish fingers

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • lipie shaorma (o gasiti la orice market in pachete de cate 10)
  • maioneza
  • fish fingers 2 cutii
  • 1 kg cartofi,
  • o varza mica
  • cateva rosii(chery sunt mai bune)
  • 2-3 castraveti murati
  • ceapa verde o legatura
  • cativa catei de usturoi

Mod de preparare

Se fac cartofii prajiti si se lasa deopartepe un servetel sa se absoarba uleiul, iar acum se pot praji in acelasi ulei si batoanele de peste crocant (noua ne plac foarte mult deasta am inlocuit pieptul de pui su pestele), intre timp puteti taia marunt varza si puneti separat intr-un bol cu sare, otet si piper (adica o salata simpla de varza)

Se taie marunt cepa verde, iar castravetii si rosiile se taie felii si se marunteste usturoiul si se amesteca cu maioneza.

Acum suntem gata sa asezam o lipie pe un platou sau ceva plat ce aveti la indemana, se unge bine maioneza astfel preparata, si se pun pe rand cartofii prajiti, fish fingers, 2 feliute de castraveti, si rosii, putina ceapa verde si la sfarsit varza.

Se impaturesc ca pe clatite si la un capat acoperiti cu folie de aluminiu. Acum e gata de papat.
Ca sa o incalziti puteti s-o puneti cateva min in cuptorul de la aragaz in tava, sau 3 min la microunde dar sa dati jos folia de aluminiu si o strangeti apoi.

E usor de preparat si e fffff buna. Eu am reusit sa fac 8 bucati si ne-au tinut 2 zile:)

Va pup si pofta buna

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.