Sepii micute umplute (Seppioline ripiene)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O parte din sepiile cumparate gata curatate le-am facut in sos de rosii cu cartofi si alta parte umplute
  • sepii
  • ulei
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare

Mod de preparare

sepiile eu pt ca nu am pus vin asa cum zice in reteta le-am marinat inainte in putin otet + apa rece+ praf de mici ( putin) si ardei iute intreg micut ... Dupa 1 ora de stat in frigider cu capacul in cap ... le-am spalat si am trecut le pregatirea lor.

Le-am taiat tentaculele si am lasat numai corpul lor ...

Tentaculele le-am tocat marunt, amestecat cu pesmet +ulei+patrunjel si am umplu corpul sepiilor

Ar fi tb sa le cos/leg cu ata sau prind cu o scobitoare ... dar au stat destul de inchise ... in plus la microunde scobitoarea de lemn nu ar fii avut ce cauta

Le-am asezat in castronul de sticla pt MO si am turnat peste ele putin ulei si putina apa (in original zice putin vin alb) ...

La microunde pt 2 ture de cite 5 min la maxim ( in cazul meu ) ... cel mai bine e sa le incercati cu furculita ...

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...