Eu prefer de fiecare daca cand fac mancare cu carne tocata sa o cumpar eu si sa o toc acasa, asa sunt sigura ce pun in farfurie. Asa ca am cuparat un piept de pui si 400 gr de pulpe dezosate care le-am tocat la robot. Orezul l-am spalat si l-am lasat in apa sa se hidrateze putin. Intre timp am spalat zarzavatul si l-am ticat marunt. Intr-un bol am amestecat bine carnea cu orezul scurs bine de apa, verdeturile, morcovul ras, sare, piper si o lingura de bulion asta daca vreti voi.
Am ales frunzele din varza si le-am taiat marimi potrivire.Dupa care am inpachetat fiecare sarmaluta. Si uite asa una cate una gata si vasul meu s-a umplut.
Am pasat rosiile decojite cu ajutorul mixerului vertical, dar nu foarte tare , am lasat si cateva bucatele sa se vada si am turnat totul peste sarmale.Am pus putin cimbru si piper peste rosii. Daca vi se pare ca e prea putina zeama puteti aduga si putina apa.
Am dat totul la cuptor la foc mediu timp de 1 ora si 30 min , cel mai bine gustati sa fiti siguri ca este gata.
Pofta buna dragilor!
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti