Saramura de pui

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 2 ardei graşi
  • 2 roşii
  • 4 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • mărar
  • ardei iute
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele dezosate se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper şi se pun pe grătar. Tot pe grătar se coc şi ardeii şi roşiile.

Se prepară saramura din apă fiartă, usturoi tocat, ardeii şi roşiile coapte şi tocate, sare, piper şi ardei iute. Se pune şi carnea şi se lasă la odihnit ca toate aromele să se întrepătrundă.

Saramura se serveşte caldă cu mămaliguţă şi ardei iute.

Poftă bună!

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Desert bomboane Raffaello

Reteta pentru un picnic reusit

Desert bomboane Raffaello
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura