Rulouri cu sunca si carnati

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • • 600 g piept dezosat de pui
  • • 6 felii sunca
  • • 4 ardei capia
  • • 6 carnaciori de bere
  • • 2 linguri ulei de masline aromat
  • • 1 crenguta rozmarin

Mod de preparare

Se curata pieptul de piele si se taie în 4 bucati egale, pe care le bati cu ciocanul pentru snitele. Le presari cu sare si piper proaspat macinat.
Coci ardeii, ii curati si ii lasi sa se scurga. Poti folosi si ardei de la congelator.
Pe feliile de carne, suprapui feliile de sunca, ardei, carnaciori si rulezi totul. Daca pieptul de pui nu e suficient de mare, poti sa tai carnaciorii de bere in jumatate pe lungime.
Tai fiecare rulou in bucati de 2 cm, infigi bucatelele de rulou in betisorul pentru frigarui si stropesti cu putin ulei. Adaugi rozmarin tocat sau alta planta aromata.
Le coci intr-o tava unsa cu ulei, la foc mediu, 25-30 min. Cu 5 minute inainte de a fi gata, le-am stropit cu putin sos din miere de albine, lamaie si ulei de masline.
Puteti alege sa serviti aceste delicoase rulouri simple, cu sos picant sau cu garnitura dorita.
Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu mascarpone, mure si banane

Un tort delicios si racoros! 

Desert tort cu mascarpone, mure si banane
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj