Se separa carnea de os si se fac doua foi din piept cu tot cu piele.
Se bat putin cu ciocanul de facut snitele, se sareaza, se unge carnea cu mustar, se presara putin rozmarin si usturoi verde tocat.
Se toaca ardeiul, rosia, se amesteca cu ouale batute spuma si se pun in tigaie, cu putin ulei, se prajesc putin, amestecandu-se usor si se pune omleta peste carne, se mai adauga cascaval ras, se pune cate un cremvusti, se ruleaza usor si se leaga cu sfoara. Se fac doua rulade ce se pun intr-o tava, se adauga o canita de vin, se ung ruladele cu mustar, se presara boabe de piper si se da tava la cuptor, pentru circa o ora, la foc potrivit.
Sa aveti pofta, dragilor!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.