Rasol de pasare cu sos de hrean

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carne de pasare 1 kg
  • morcovi 150 g
  • patrunjel 100 g
  • telina 100 g
  • ceapa 150 g
  • smantana 250 g
  • faina 30 g
  • hrean 300 g
  • otet 25 ml
  • sare

Mod de preparare

Pasarea se portioneaza si se pune la fiert, spumandu-se cat este necesar. Se adauga zarzavatul de supa si ceapa si se fierbe inca circa o ora si jumatate. Se strecoara supa si se aranjeaza bucatile de carne pe un platou. Hreanul se da pe razatoare, se firbe in apa cu sare si otet timp de circa 20 de minute la un foc domol. Faina se amesteca cu smantana, se toarna peste hrean si se fierbe in continuare, pana ce sosul are consistenta necesara. In timpul fierberii se amesteca neincetat.
La servit, la fiecare portie de carne se pun doua linguri de sos de hrean.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Cosulete cu cirese și crema de branza

Noroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai...

Cosulete cu cirese și crema de branza
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.