Racituri

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 picioare porc curatate
  • 2 pulpe pui (se pot inlocui cu 400 g carne porc sau vitel)
  • sare, boabe piper
  • usturoi

Mod de preparare

Se pun la fiert picioarele porc cu apa cat sa le acopere, se lasa la foc mic pana cand incepe sa plesneasca soricul pe ele, adaugam pulpele de pui sau carnita de porc, o lingurita de sare, boabe de piper si cine doreste un cub vegeta iar catre sfarsit usturoiul taiat marunt.

Cand carnea se desprinde de pe oase strecuram supa, curatam carnea de pe oase si o punem in farfuri sau alte forme si acoperim cu supica, punem la rece si servim cu suc de lamaie sau boia.
Se poate pune in tavi de chec sau forme silicon, in asa fel putem taia felii aspectuaose

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...