Pulpa de Porc

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 portii
  • 3 kg pulpa de porc
  • 5 catei de usturoi mari
  • taiati solzisori
  • ½ ceasca frunze de rozmarin uscate
  • Sare si piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Gatiti carnea ca atare, sau taiati osul. Cu cutitul faceti un zigzag pe partea grasa a carnii. Impanati crestaturile cu usturoi si rozmarin si asezonati cu sare si piper.

Puneti carnea pe polita cu grasimea in jos, la 20 grade c, timp de o ora.

Intoarceti carnea si lasati-o sa se faca inca 40-50 min sau pana cand grasimea capata o culoare maroniu inchis si devine crocanta sau la o temperatura interna de 75 grade c.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.