Pulpa de Porc

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 portii
  • 3 kg pulpa de porc
  • 5 catei de usturoi mari
  • taiati solzisori
  • ½ ceasca frunze de rozmarin uscate
  • Sare si piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Gatiti carnea ca atare, sau taiati osul. Cu cutitul faceti un zigzag pe partea grasa a carnii. Impanati crestaturile cu usturoi si rozmarin si asezonati cu sare si piper.

Puneti carnea pe polita cu grasimea in jos, la 20 grade c, timp de o ora.

Intoarceti carnea si lasati-o sa se faca inca 40-50 min sau pana cand grasimea capata o culoare maroniu inchis si devine crocanta sau la o temperatura interna de 75 grade c.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Parteneri
Culinar.RO

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa