Pui umput cu ciuperci si kaiser sau sunculita taraneasca

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie mica cu ciuperci
  • 1 pui griller
  • 1 legatura marar
  • 250 gr de suncataraneasca sau kaiser taranesc
  • 2-3 rosii proaspete sau rosii din conserva
  • delikat de legume
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se spala puiul bine si se presara peste el delikat si in interior. Intr-o tigaie se pune la calit in putin ulei ceapa taiata marunt, kaiserul taiat cubulete, ciupercile, rosiile, sare, piper si la sf se adauga mararul tocat.

Se umple puiul , se coase daca e nevoie, se unge cu ulei si se aseaza intr-o punga magica din aceea speciala de copt se toarna 2 cesti de apa si una de suc de rosii. Eu mai pun in punga si cativa cartofi intregi.

Se tine la cuptor cam 1h 20 min.

Este o bunatate!
se aseaza puiul pe un platou cu salata verde

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...