Pui umplut Albufera

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pui mici a 400-500 g 2 buc
  • orez 100 g
  • hribi proaspeti 300 g
  • ficat de pasare 100 g
  • unt 100 g
  • sos alb suprem 350 g
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Puii se curata, se spala, se scot oasele de la piept prin taietura prin care s-au scos intestinele. Ciupercile se curata, se taie straifuri si se calesc in unt, se adauga ficatul de pasare tocat, sarea, piperul si orezul si se calesc impreuna circa 20 min. Se stinge cu 300 ml de apa si se da orezul la cuptor ca sa fiarba 20 min. Se lasa sa se raceasca, se umplu puii, se coase taietura, se freaca puii cu sare, se ung cu unt si se frig la cuptor. Cand sunt gata, se transeaza si se servesc cu sos suprem.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.