Intr-o vas se incalzeste uleiul, se pune capatana de usturoi taiata pe jumatate si ceapa taiata in bucati mai maricele.Se lasa putin la calit si apoi se adauga pulpele de pui si se lasa la rumenit.
Se adauga busuoicul,cimbrul si patrunjelul,sarea,piperul,apoi morcovul si cartofii taiati cubulete.Dupa 5 minute se toarna berea,se acopera si se da la cuptor o jumatate de ora.
Se aseaza pe un platou ,se stropeste cu zeama de lamaie si se presara patrunjel tocat.
Daca se doreste se poate inlatura usturoiul.
Prima oară, adică în urmă cu 22 de ani, când am văzut preparatul ăsta sincer mi-a venit să vomit :((( Cum o fi...
Caltaboși răgățeniAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.