Pui Tandoori

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de piept de pui
  • 2 cepe micute
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingura de ulei
  • 60g de unt
  • 100ml de smantana lichida
  • 6 linguri de suc de rosii
  • 2 lingurite de ghimbir
  • 3 linguri de pasta de tandoori
  • In poze aveti jumatate din cantitati

Mod de preparare

Taiati un cuburi carnita de pui, se trage in ulei pana se inalbeste. Adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul, amestecam bine, mai dam putin pe foc. Punem 3 linguri de pasta de tandoori (un amestec de coriandru, sare, praf de linte linte, chimen, scortisoara, curcuma, foaie de dafin, chili, anis), ghimbirul, amestecam bine, si adaugam sucul de rosii.

Lasam inca 5 minute la foc mediu amestecand continuu. Varsam deasupra smantana si incorporam in sos untul. Va iesi un sos cremos.

Servim cu orez.
Pofta buna!

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...