Pui Tandoori

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de piept de pui
  • 2 cepe micute
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingura de ulei
  • 60g de unt
  • 100ml de smantana lichida
  • 6 linguri de suc de rosii
  • 2 lingurite de ghimbir
  • 3 linguri de pasta de tandoori
  • In poze aveti jumatate din cantitati

Mod de preparare

Taiati un cuburi carnita de pui, se trage in ulei pana se inalbeste. Adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul, amestecam bine, mai dam putin pe foc. Punem 3 linguri de pasta de tandoori (un amestec de coriandru, sare, praf de linte linte, chimen, scortisoara, curcuma, foaie de dafin, chili, anis), ghimbirul, amestecam bine, si adaugam sucul de rosii.

Lasam inca 5 minute la foc mediu amestecand continuu. Varsam deasupra smantana si incorporam in sos untul. Va iesi un sos cremos.

Servim cu orez.
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...