Pui Tandoori

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de piept de pui
  • 2 cepe micute
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingura de ulei
  • 60g de unt
  • 100ml de smantana lichida
  • 6 linguri de suc de rosii
  • 2 lingurite de ghimbir
  • 3 linguri de pasta de tandoori
  • In poze aveti jumatate din cantitati

Mod de preparare

Taiati un cuburi carnita de pui, se trage in ulei pana se inalbeste. Adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul, amestecam bine, mai dam putin pe foc. Punem 3 linguri de pasta de tandoori (un amestec de coriandru, sare, praf de linte linte, chimen, scortisoara, curcuma, foaie de dafin, chili, anis), ghimbirul, amestecam bine, si adaugam sucul de rosii.

Lasam inca 5 minute la foc mediu amestecand continuu. Varsam deasupra smantana si incorporam in sos untul. Va iesi un sos cremos.

Servim cu orez.
Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.