Pui Muntenesc cu Sos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 4 rosii (4 linguri de bulion sau pasta de tomate ) 1 lingura de Maggi - Secretul Gustului - Gust de gaina
  • 250 ml ulei de floarea-soarelui sau masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Cureti puiul, il speli in doua ape clocotite. Pui uleiul intr-o cratita, apoi puiul si adaugi putina apa, astfel incat sa fiarba inabusit 20-25 de minute. Ultetior adaugi rosiile decojite sau bulionul. Lasi la foc mic circa 10 minute, apoi adaugi usturoiul pisat. Mai adaugi putina apa decat e nevoie si foaiea de dafin plus Maggi. Il mai lasi sa fiarba 5 minute.
E foarte bine de ragula cu mamaliguta calda.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.