Se taie pieptul de pui in fisii de dimensiunea unui deget. Acestea se rumenesc usor intr-o tigaie in putin ulei de masline cu mirodenii. Se scot si se lasa la scurs pe un servet de hartie.
Intr-un alt vas mai mare se calesc usor, in putin ulei de masline, usturoiul verde taiat marunt si ciupercile.
In acelasi timp, intr-o tigaie se pune la fiert la foc mic smantana, si se amesteca cu "blue cheese"-ul, pana la dizolvarea completa a acesteia.
In final se adauga in vasul mai mare sosul rezultat din smantana si bucatile de piept de pui. Se lasa la foc mic 15' pt a se combina toate aromele.
Se serveste cu salata verde.
Va invit sa incercati niste bomboane braziliene pe baza de lapte condensat, super usor de facut si ataaaaat de bune.
Bomboane brigadeiro (reteta video)Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri