Pui cu Smantana, Ciuperci si `blue Cheese`

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g piept de pui dezosat
  • 300 g smantana
  • 100 g blue cheese
  • 200 g ciuperci proaspete
  • usturoi proaspat
  • ulei de masline cu mirodenii
  • sare

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in fisii de dimensiunea unui deget. Acestea se rumenesc usor intr-o tigaie in putin ulei de masline cu mirodenii. Se scot si se lasa la scurs pe un servet de hartie.

Intr-un alt vas mai mare se calesc usor, in putin ulei de masline, usturoiul verde taiat marunt si ciupercile.

In acelasi timp, intr-o tigaie se pune la fiert la foc mic smantana, si se amesteca cu "blue cheese"-ul, pana la dizolvarea completa a acesteia.

In final se adauga in vasul mai mare sosul rezultat din smantana si bucatile de piept de pui. Se lasa la foc mic 15' pt a se combina toate aromele.
Se serveste cu salata verde.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...