Se storc doua portocale iar celelalte doua se curata de coaja ( inclusiv coaja alba, care poate da un gust amar sosului ) si se taie felii. Se pune puiul intr-o oala, se acopera cu sucul de portocale, diluat cu putina apa, se adauga morcovul fiert si pisat si stafidele, se lasa sa fiarba impreuna.
In alt vas se amesteca untul cu zaharul, cand zaharul s-a topit se pun feliile de portocala si vinul si se lasa sa fiarba la foc mic dcateva min. se scoate puiul din primul sos si se aseaza intr-un vas de yena.
Se amesteca cele doua sosuri si se toarna peste bucatile de pui, se aseaza frumos feliile de portocala peste bucatile de pui. Se dau la cuptor
Sa le spunem briose foarte gustoase si usor mai dietetice.....merita probate.
Briose cu branzeturi si seminteO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura