Pui cu Maghiran

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc pui de casa (dar putem folosi doar pulpe sau aripioare)
  • sare, delikat
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura maghiran
  • 100 ml vin alb de preferat sec
  • 200 ml ulei

Mod de preparare

Puiul il portionam, condimentam cu sare si piper si il prajim pe 200 ml ulei. Stingem cu 100 ml vin alb presaram peste carne 1 lingura maghiran si cateii de usturoi taiati felii, punem apa cat sa acopere carnea.

Adaugam un pic de delikat si acoperim cu un capac vasul si il lasam la foc mic sa fiarba pana scade zeama (daca carnea nu e fiarta mai adaugam apa ).

Puiul astfel pregatit il servim alaturi de pireu de cartofi si adaugam si din sosul ramas peste carnita.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...