Se curata si se sareaza prepelitele dupa care se leaga de picioare sa nu se desfaca. Se prajeste ceapa in putin ulei. Se scurg de ulei si se pun pe o tava de cuptor.
In aceeasi tigaie se prajesc prepelitele pe ambele parti si se aseaza peste ceapa in tava. Se pune peste vinul si supa de carne dupa care se introduce in cuptorul incalzit la 180 grade C cca 20 min.
Odata scurse aceste 20 min. sucul din tava se piseaza bine. Intr-o tigaie se topeste margarina cu zaharul in care se rumenesc putin perele taiate in felii mai groase.
prepelitele se servesc impreuna cu perele si sosul cald
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.