Prepelite cu Pere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 prepelite
  • 1 para
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de supa de carne
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 lingura de margarina light
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita de zahar
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata si se sareaza prepelitele dupa care se leaga de picioare sa nu se desfaca. Se prajeste ceapa in putin ulei. Se scurg de ulei si se pun pe o tava de cuptor.

In aceeasi tigaie se prajesc prepelitele pe ambele parti si se aseaza peste ceapa in tava. Se pune peste vinul si supa de carne dupa care se introduce in cuptorul incalzit la 180 grade C cca 20 min.

Odata scurse aceste 20 min. sucul din tava se piseaza bine. Intr-o tigaie se topeste margarina cu zaharul in care se rumenesc putin perele taiate in felii mai groase.
prepelitele se servesc impreuna cu perele si sosul cald

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Turtite a la Lubita

De cand le-am vazut, mi-au facut cu ochiul, asa ca le-am incercat! Sunt bune si usor de facut, va poftesc sa serviti, ca mai am!

Turtite a la Lubita
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura