Pranz Rapid

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii muschi de porc
  • cateva felii de cascaval
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi
  • 3 morcovi
  • condimente
  • ulei
  • margarina
  • 1 lingura mustar

Mod de preparare

Carnea se bate bine cu batatorul si se unge cu ulei si condimentele preferate. Se aseaza intr-o tavita sau un vas termorezistent uns cu ulei. Se acopera cu rondele subtiri de ceapa. Peste ceapa se pun felii de cascaval, cat sa acopere cu totul carnea. Se pune totul la cuptor pentru 15-20 minute.

Pentru piureul de legume se fierb cartofii si morcovii. Se amesteca cu margarina si o lingura de mustar si se paseaza pana devine pireu.


Se serveste imediat fierbinte. O fac mereu cand n-am prea mult timp sa ma gandesc la ceva sofisticat. Logodnicul meu e mereu incantat de acest pranz.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...