Preincalziti cuptorul la 4 sau 180 grade C.
Incingeti 2 linguri de ulei intr-o tigaie incapatoare si prajiti bucatile de carne timp de 4 min dupa care le puneti intr-un vas termorezistent.
Adaugati in tigaie uleiul ramas , ceapa, morcovii, telina si ½ din usturoi si le caliti amestecand , pana devin aurii.Pastrati restul de usturoi intr-o farfurie acoperita cu folie.
Puneti faina si amestecati, adaugati vinul, apa si bulionul, aduceti la temperature de fierbere, dupa care puneti sare , piper, cimbru dupa gust si rasturnati peste carne. Acoperiti vasul cu carne cu un capac sau folie de aluminiu, se pune la cuptor pt 60-70 de min( va mai uitati la ea).
Aproape de final adaugati restul de usturoi si patrunjelul.
Serviti cu garnitura de orez sau dovlecei piperati.
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti