carnea se taie ca pentru snitele si se bate , ciupercile si patrunjelul se toaca iar cascavalul se rade pe razatoarea mare.
Din ciuperci, cascaval si patrunjel se face o compozitie care se condimenteaza dupa gust.
Pe o folie de aluminiu unsa cu ulei se aseaza pieptul de pui se pune compozitia si se ruleaza in folie de aluminiu. Se introduce la cuptor pentru 30 min intr-o tava cu putina apa.
Se scoate din folie cand e gata se portioneasa, deasupra se pune sosul format din ingredientele de mai sus si alaturi cartofii natur
Pofta buna
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.