Platou de costite porc cu miere si vin

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • costite de porc
  • miere
  • usturoi
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Intr-un bol adanc se amesteca o lingura de miere, o lingura ulei de masline, sare, piper dulce, piper picant (optional) si se amesteca toate aceste ingrediente dupa care se ung bine cu mana costitele si se lasa 10 min. Se aseaza costitele in cratita, se pune usturoi, vin cam 100 ml, se presara putin patrunjel, se acopera si se dau la cuptor pt 25-30 min, pana devin putin crocante...
Se servesc cu cartofi natur sau cartofi copti.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...