Piftie - Racitura de Pui

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 bucati labe pui
  • 1 bucata os de la pieptul de pui si pielita (carnea am folosit-o la snitele Smile)
  • 2 capatani usturoi
  • 1 lingura piper
  • sare dupa gust
  • amestec de legume mexican
  • 3 ficatei pui

Mod de preparare

Labutele de pui bine curatate si spalate le punem la fiert in 3 litri apa rece. Adaugam 1 lingura rasa sare si lasam la fiert la foc mic impreuna cu cele 2 capatani de usturoi curatate de primul rand de invelis de foite si 1 lingura de piper. Se lasa la fiert pana scade lichidul la jumate din cantitatea initiala. Daca mai e nevoie se adauga sare dupa gust (dar nu prea multa caci riscati sa nu se inchege racitura).

Separat am fiert niste legume din amestecul mexican. Separat am fiert si 3 ficatei de pui. Din racitura am scos labutele de pui si am strecurat lichidul.

In boluri de plastic am pus cateva linguri de legume fierte si cate o bucata de ficat iar peste ele am pus un pic de zeama. Am lasat bolurile la rece sa se inchege racitura dupa care am asezat deasupra cateva labute de pui si am completat cu restul de lichid ramas. Am pus din nou bolurile la rece pana s-a inchegat racitura.

Continutul bolului l-am rasturnat pe o farfurie si am servit cu zeama de lamaie.

Pofta Buna! ! !


Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.