Intr-un vas se spala inimile si pipotele de pui cu putin otet. Apoi, se pun la fiert, intr-o oala, ciolanele, inimile si pipotele, cu sare. Se lasa la fiert, se spumuieste si se adauga ceapa tocata marunt si morcovii taiati in sferturi. Se lasa sa fiarba pana ce compozitia scade la jumatate.
Separat, se piseaza usturoiul intr-un castronel si se adauga putina apa si sare. Cand compozitia a fiert, se scot morcovii si se adauga usturoiul.
Se pune compozitia in castroane.
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti