Piept De Pui Cu Smantana Si Pesmet

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 250 g smantana
  • un sfert cana pesmet
  • ulei de masline
  • sare
  • piper condimente
  • preferential bacon

Mod de preparare

Se portioneaza pieptul de pui ca pentru snitele dar sa nu fie foarte subtiri feliile, se condimenteaza. Intr-o tava se pune ulei nu foarte mult se aseaza pieptul de pui si deasupra feliute de bacon, se toarna smantana deasupra astfel incat sa acopere carnea uniform si se presara pesmetul peste tot ca sa nu se vada smantana.

Se baga la cuptor la foc potrivit timp de 25-30 minute, atunci cand pesmetul face o crusta crocanta preparatul este gata.


Pofta buna!
Se serveste cu legume sote sau alte garnituri.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.