Piept de Pui cu Legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • - 1 piept de pui
  • - 1 ardei rosu (poate fi si un gogosar) - 1 ardei galben
  • - 1 ardei verde
  • - 1 ardei portocaliu
  • - 300 g ciuperci
  • - 3-4 buchetele de brocolii
  • - 2 rosii
  • - 3 linguri ulei de masline
  • - condiment pui kotanyi
  • - 1 punga pt gatit

Mod de preparare

Se prepara astfel:
Pieptul de pui se spala si se taie fasii. Rosiile se decojesc, se taie cubulete, ardeii se taie si ei fasii, iar ciuperciile sferturi. Intr-un castronel se amesteca uleiul si condimentul.
Toate legumele se pun in punga impreuna cu carnea si apoi se toarna amestecul din castronel, se leaga punga si se scutura de cateva ori sa se amestece totul.
Punga se pune intr-o tava se fac 5-6 gauri si se da la cuptor timp de 25 minute.

Legumele se pot prepara in punga si singure, apoi se pot servi ca si garnitura cu piept de pui la gratar.
Vreau sa particip la concursul;
- Da gust puiului tau cu Kotanyi

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.