Piept curcan cu sos de lamaie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g peipt curcan sau pui
  • zeama de la 2 lamai
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingura cu mustar(simplu)
  • 1 lingurita cimbru sau busuioc
  • 1 lingura usturoi presat(mujdei)
  • sare+piper

Mod de preparare

Se spala piptul de curcan si se pun felii de cate 1 cm grosime in vas de yena;

Zeama de la cele 2 lamai se amesteca cu uleiul, mujdeiul, mustarul si busuiocul pana se omogenizeaza bine; sosul obtinut se adauga peste carne ; vasul se acopera cu capac si se da la cuptor pt. 20 minute la 200 grade celsius.

Pofta mare

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite cu unt de arahide si dulceata de cirese amare

In timp ce preparam clatitele la Panini Maker Breville, mi-am rotit ochii prin bucatarie si am ochit umplutura. Se potriveste...

Clatite cu unt de arahide si dulceata de cirese amare
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.