Pasta De Mici (mititei)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spata porc (puteti folosi si pulpa de porc dar atunci mai trebuie sa adaugati cel putin 500 gr grasime)
  • 1 capatana usturoi
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 lingura mare de boia
  • 1 lingurita de piper
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare, eu am pu 2 lingurite (tu daca vrei mai sarat mai adaugi dupa ce ai framantat cu apa)
  • 500 ml apa minerala sau supa de oase

Mod de preparare

Carnea o toci, o amesteci cu sarea si bicarbonatul, o framanti bine si o lasi de seara pana dimineata la rece acoperita bine. A doua zi adaugi la carne usturoiul pisat, lingura de boia, cimbrul si piperul si le framanti bine.

Aceasta compozitie o dai din nou prin masina de tocat carne de acesta data pe ciurul cel mai mic. L-ai macinat si apoi treptat, framantand adaugi cei 500 ml apa sau supa de oase. dupa ce se incorporeaza totul bine, il lasi sa stea macar 2- 3 ore la rece.

Eu l-am lasat sa stea pana seara. Poti sa congelezi pasta si sa o folosesti cand ai nevoie de ea

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.