Cureti ceapa, o speli si o tai solzisori. Tai in doua aripile de curcan. In uleiul incins, caleste ceapa, presari boiaua, dupa care pui carnea si amesteci, pana se caleste uniform. Stingi cu bulionul dizolvat in supa, acoperi vasul si fierbi totul 35-40min, la foc mediu.
Intre timp, pregatesti galustele. Fierbi o cana cu apa, untul su un praf sare. Dupa primul clocot, adaugi toata faina si amestici energetic pana la amogenizare. Iei vasul de pe foc si, cand compozitia s-a mai racit, incorporezi ouale batute si putin piper.
Pui la firt in apa sare, pentru 20 min, cate o lingurita de aluat. Cand carnea a fiert adaugi smantana, galustele scurse si patrunjel tocat marunt.
Chiar de e cald afara, o supa usoara de pui tot merge, nu-i asa?
Supa de pui cu taiteiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.