Pune tigaia pe flacara, asteapta sa se incinga si toarna in ea o lingura de ulei de masline. Prajeste repede fisiile de bacon impreuna cu rondelele de carnat. Scoate-le pe un servet absorbant si pune in grasimea ramasa copanele de pui.
Rumeneste-le pe ambele parti si scoate-le. Caleste la foc potrivit ceapa si usturoiul tocat. Cand ceapa devine translucida, transfera baconul, carnatii si copanele inapoi in tigaie, caleste-le impreuna oleaca, adauga orezul, amesteca pana bobul capata transparenta, pune boiaua si stinge cu vin alb si supa de pui.
Potriveste de sare si piper, adauga sofranul si lasa pe foc mediu 10 minute, cu capac. Cand bobul de orez s-a umflat indeparteaza capacul, adauga o mana de mazare congelata, crevetii si amesteca. Mai fierbe fara capac inca 10 minute. La sfarsit presara patrunjel verde tocat si stoarce zeama de lamaie.
Buna! Am revenit pe site dupa mult timp, cu prima mea reteta video. Tind sa evoluez in ceea ce priveste montaj/sunet, si sunt...
Mac and Cheese- macaroane cu branza in stil americanO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata