Intr-un vas se pune ulei si se prajesc pulpele, dupa ce s-au rumenit putin, se adauga apa in functie de cantitatea de ostropel dorita.
Se pun condimentele, morcovul si cartoful taiat cubulete, se lasa sa fiarba bine. Dupa ce au fiert toate ingredientele, (daca doriti puteti strecura zeama, sa ramana numai carnea), se adauga otetul si usturoiul dupa gust, se mai lasa 2-3 min pe foc, se adauga smantana amestecata cu o lingura de faina si se presara cu patrunjel tocat.
POFTA BUNA!
Se serveste cu mamaliguta cat mai fierbinte.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.