Ostropel de Pui

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui fara piept
  • doua cutii de rosii in bulion
  • piper
  • sare
  • plante aromatice pentru carne de pasare
  • o lg de zahar
  • usturoi

Mod de preparare

Puiul curatat si portionat se condimenteaza cu piper sare si amestecul de plante. Se aseaza intr-o tava la cuptor in care se pune apa cat sa cuprinda carnea.

Dupa ce carnea a fiert se adauga rosiile din conserva amestecate cu zaharul si sare. Se mai adauga piper daca este nevoie si se lasa sa mai fiarba 25min la foc mic

Cand sosul a scazut se pune si usturoiul pisat bine (sau usturoi praf)se mai tine 5 min.
Se poate servi cu diferite garnituri sau cu mamaliguta calda.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu capsuni

N-am introducere, ca nu am si gata.....

Desert prajitura cu capsuni
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj