Puneti pieptul de pui peste uleiul incins si lasati-l 10 min pana scade toata apa. Adaugati apoi cei 400 ml apa si lasati sa ajunga la punctual de fierbere. Turnati orezul spalat si dati focul la mic. Acoperiti vasul.
Cand orezul este aproape gata, adaugati crema de branza si amestecati pana aceasta se dizolva complet. Puneti spanacul si acoperiti. Lasati 2 minute sau pana cand tot spanacul s-a inmuiat (nu mai mult de 5 minute) si apoi adaugati rosia taiata cubulete. Opriti focul, acoperiti vasul si mai lasati sa stea 5 minute.
Se serveste cald, cu parmesan ras deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.