Muschiulet Umplut

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceapa
  • ciuperci
  • ulei
  • ardei

Mod de preparare

Avem nevoie se un muschiulet pe care il despicam cu grija.
Il saram, punem piper si il batem putin cu ciocanul.

Pentru umplutura am calit o ceapa, putin ardei si am pus ciuperci putina vegeta, piper si patrunjel.
Compozitia o distribuim peste carnea batuta eu am pus si bucatele de cascaval.

Rulam carnea si o prindem din loc in loc cu scobitori. O punem in tava punem putin ulei si la cuptor cu ea acoperita cu folie pentru inceput.

Dupa aprox 45 min luam folia putem sa adaugam ceva legume pe linga si o mai lasam la cuptor pina se rumeneste.

La sfirsit se poate adauga si vin.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu crema de vanilie si capsuni

De mult astept sa apara capsunile de mai ca sa pot face aceasta tarta! Va invit sa o incercati! PS: o sa aveti aprecieri!!;)

Tarta cu crema de vanilie si capsuni
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj