Muschiulet Umplut

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceapa
  • ciuperci
  • ulei
  • ardei

Mod de preparare

Avem nevoie se un muschiulet pe care il despicam cu grija.
Il saram, punem piper si il batem putin cu ciocanul.

Pentru umplutura am calit o ceapa, putin ardei si am pus ciuperci putina vegeta, piper si patrunjel.
Compozitia o distribuim peste carnea batuta eu am pus si bucatele de cascaval.

Rulam carnea si o prindem din loc in loc cu scobitori. O punem in tava punem putin ulei si la cuptor cu ea acoperita cu folie pentru inceput.

Dupa aprox 45 min luam folia putem sa adaugam ceva legume pe linga si o mai lasam la cuptor pina se rumeneste.

La sfirsit se poate adauga si vin.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.