Muschiulet Umplut

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceapa
  • ciuperci
  • ulei
  • ardei

Mod de preparare

Avem nevoie se un muschiulet pe care il despicam cu grija.
Il saram, punem piper si il batem putin cu ciocanul.

Pentru umplutura am calit o ceapa, putin ardei si am pus ciuperci putina vegeta, piper si patrunjel.
Compozitia o distribuim peste carnea batuta eu am pus si bucatele de cascaval.

Rulam carnea si o prindem din loc in loc cu scobitori. O punem in tava punem putin ulei si la cuptor cu ea acoperita cu folie pentru inceput.

Dupa aprox 45 min luam folia putem sa adaugam ceva legume pe linga si o mai lasam la cuptor pina se rumeneste.

La sfirsit se poate adauga si vin.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...