Intr-o craticioara punem ulei la incins. Peste muschiulet punem sare si piper si il punem la prajit, pe ambele parti atat doar cat sa isi schimbe putin culoarea, dupa care scoatem muschiuletul si pastram.
In acelasi ulei punem la calit ceapa taiata marunt si merele taiate cubulete, dar cu mare grija sa nu se arda, dupa care adaugam muschiuletul si paharul de vin. Lasam sub capac, la foc potrivit cam 15-20 minute (pana cand e gata carnea).
Scoatem muschiuletul, il taiem in felii putin mai groase si il asezam pe o farfurie. Sosul il facem cu blender si il punem peste carne.
Se poate servi cu cartofi prajiti, puree, nature sau chiar si gol.
Sosul este delicios.
Preparat la storcatorul prin presare la rece Kuvings. Tehnologia unică a storcătorului Kuvings B6000PLUS permite...
Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece, la KuvingsEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj