Mincare de Mazare cu Carne de Vitel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg carne
  • - 1 ceapa
  • - 1/2 pahar vin alb
  • - 1 cutie mica de mazare
  • - 1 cutie mica de rosii taiate (diced)
  • - 2 linguri ulei de masline
  • - vegeta (sau un cub de bulion vegetal)
  • - sare, piper
  • - patrunjel verde

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati potrivite (daca nu este deja taiata). Ceapa se taie cubulete si se caleste in cele doua linguri de ulei pina devine usor sticloasa. Se adauga carnea, putina sare, piper, se pune capacul la cratita si se lasa 10 minute, dupa care se adauga vinul si se lasa sa se evapore 5 minute.

Dupa aceea se pun rosiile din cutie, vegeta si se lasa la foc potrivit, circa 20 minute (cu capacul usor dat deoparte). Se adauga mazarea si daca este nevoie, se mai completeaza cu putina apa calda. Se lasa pe foc 5-10 minute, dupa care se gusta si daca este nevoie se mai pune sare sau piper.

La sfarsit se pune putin patrunjel verde (eu am pus uscat).

Pofta Buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovlecei si rosii

 Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)

Supa crema de dovlecei si rosii
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.