Miel cu Ierburi Primavaratice

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800g de carne de miel felii
  • 4 cepe noi (marisoare)
  • 5-6 catei de usturoi
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura de marar
  • 2 lingurite de condimente pentru carne (curry, cimbru, coriandru, gimbir, paprica)
  • sare, piper
  • 2 linguri de ulei
  • 300ml apa (mai adaugati la nevoie in functie de carne)

Mod de preparare

Carnea o spalam si o uscam pe hartie absorbanta. o condimentam si o asezam intr-o tigaie in care am incazit uleiul. o intoarcem pe toate partile ca sa prinda o crusta frumoasa. Dam tigaia la o parte si o lasam cateva minute la odihna, astfel carnea v-a lasa din sucuri. Asezam usturoiul si acoperim cu apa de un deget.

Dam din nou pe foc mediu acoperind tigaia cu un capac. Lasam pe foc pana cand apa este evaporata si carnea a devenit moale.

Decojim rosiile, taiam ceapa si rosiile. Le asezam peste carne si asezonam. Amestecam, carnea se va impregna in gusturi, dam pe foc inca cateva minute. La final adaugam mararul tocat, acoperim.

Servim cald cu garnitura de cartofi, orez, mamaliguta sau couscous.
Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu crema de vanilie si capsuni

De mult astept sa apara capsunile de mai ca sa pot face aceasta tarta! Va invit sa o incercati! PS: o sa aveti aprecieri!!;)

Tarta cu crema de vanilie si capsuni
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj