Mancarica de Mazare Noua

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ~ 600 g mazare
  • ~jumatate de pulpa de curcan pe care am fiert-o inainte
  • ~o ceapa
  • ~ ulei de masline
  • ~marar si patrunjel
  • ~ 2 linguri bulion
  • ~2 linguri zarzavat la borcan (pus de mine de asta toamna) sau un ardei gras,un morcov si un patrunjel radacina
  • ~sare sau delikat si piper

Mod de preparare

Am tocat ceapa marunt si am inabusit-o in putina apa cu ulei de masline timp de 3-5 minute, apoi am adaugat bulionul si zarzavatul la borcan. Se adauga putina apa si se lasa 10 minute pe foc, adaugam apoi mazarea si carnea taiata cuburi, adaugam apa, daca mai este necesar, cat sa acopere mazarea, asezonam cu sare si piper si lasam sa fiarba 20 minute.

La sfarsit adaugam verdeata tocata marunt. Daca doriti puteti face un rantas din apa cu faina sau apa cu amidon si spre sfarsitul fierberii il puneti in oala si lasati sa fiarba pana se ingroasa.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi

Ideea am preluat-o de la Sara&Mike,foarte mult mi-au plăcut ,mai ales că e o reţetă simplă ,iar pentru umplutură se pot...

Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj