Mancare Thailandeza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o legatura ceapa
  • 2 bucati de praz
  • o ceapa uscata
  • orez
  • ciuperci
  • 3 morcovi
  • o varza foarte mica
  • curry
  • sos soia
  • sara
  • piper
  • ulei de masline
  • carne de porc cu putina grasime, nu trebuie sa fie macra

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete si se caleste in ulei, condimente si sos de soia.

Separat se calesc in ordinea urmatoare legumele: ceapa, ceapa verde, prazul, ciupercile, morcovii, varza. se condimenteaza si se pune curry.

Orezul nu se fierbe pana ce bobul este moale. Trebuie sa fie putin mai tare.

Se amesteca toate si pofta buna!!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Biscuiti cu miere si scortisoara

Au fost foarte buni acesti biscuiti, iar pentru reteta m-am inspirat de aici. Daca vreti sa ii stampilati asa cum am facut eu...

Biscuiti cu miere si scortisoara
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj