Lintea se spala, dupa care se lasa intr-un vas cu apa de seara pana dimineata.
Carnatii se taie rondele si se calesc in ulei. Peste se adauga lintea scursa si aproximativ o cana de apa, cat sa depaseasca putin lintea si carnatii. Cand a fiert lintea se condimenteaza cu sare, piper si vegeta.
Smantana se amesteca cu usturoiul zdrobit si faina.
Treptat in compozitia de smantana se adauga putin cate putin lichid de la linte, dupa care se adauga treptat in oala cu linte si carnati.
Se mai fierbe putin pana compozitia se omogenizeaza bine prin fierbere.
Mancarica se serveste calda.
Pofta buna!!
Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti