Mancare cu marar si carne de porc

Portii
6
Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne porc;
  • 6 legaturi mari cu marar;
  • Un manunchi de frunze de ceapa verde;
  • 1 ceapa uscata;
  • 3 linguri pasta de tomate;
  • 1 lingurita faina;

Mod de preparare

O mancare traditionala cu care am crescut si preferata parintilor mei. Este si mai buna daca o preparati cu carne afumata.

Mod de preparare:
Se rumeneste carnea taiata in bucatele in putin ulei incins, se acopera cu apa si cand scade apa, se completeaza. Se gateste astfel cam 30 de minute, pana cand carnea e bine facuta.

Se adauga ceapa tocata marunt, apoi si mararul taiat marunt si frunzele de ceapa taiate grosier. Se acopera cu apa si se se lasa sa fiarba inca 15 minute.

Se pregateste sosul din pasta de tomate desfacuta in putina apa si se ingroasa cu o lingurita de faina dizolvata in apa si pusa peste mancare prin strecuratoare pentru a nu lasa cocoloase. Se mai fierbe cateva minute pana incepe sa se ingroase (cam 5 minute).


Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/06/mancare-cu-marar.html

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele marinate

Foarte bune cu piure de cartofi.

Chiftele marinate
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj