Avem de a face cu o reteta clasica si totusi daca nu acordam importantas-ar putea sa nu realizam un produs de calitate. Spalam mararul si patrunjelul de la care indepartam partea groasa si oprim partea cu frunze pe care le tocam marunt.
Curatam usturoiul de camasa si il pisam bine.
Punem carnea tocata intr un vas si cu verdeata, venim cu usturoiul pisat, punem sare, piper, cimbru.
Spargem ouale punem condimentul de tocatura si trei linguri de faina. Omogenizam totul si gustam spre a nu omite nimic.
Pe un platou mare sau pe un blat ungem cu ulei si proportionam compozitia de kiftele. Incingem uleiul in tigaie la temperatura optima, tavalim kiftelele in faina si le asezam in tigaie unde se v or face pe o parte si alta.
Cu sos de rosii, cu sos marinat, cu sos de smantana cu piure sau orez, si poate fi parte a unui aperitiv.
Noroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai...
Cosulete cu cirese și crema de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.