Involtini din Piept de Pui

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui taiat felii subtiri ca pentru snitele
  • prosciutto cotto
  • felii de branza (cascaval)
  • sare
  • piper dupa gust
  • un pic de unt pentru prajit

Mod de preparare

Cantitatile variaza in functie de numarul de portii pe care le preparati. Pentru fiecare felie de piept de pui, veti avea nevoie de o felie de prosciutto si una de branza (cascaval).

Se ia o feliuta de piept de pui, se sareaza si se pipareaza. Se pune deasupra o felie de prosciutto si apoi o felie de branza. Se ruleaza ca sarmalele si se fixeaza cu o scobitoare ca sa nu se desfaca.

Se procedeaza la fel cu tot pieptul de pui.

Intr-o tigaie cu fundul mai gros se pune un pic de unt si se pun involtinii. Se acopera cu un capac si se lasa la foc moderat pana cand carnea e facuta (se topeste branza din ele si arata ca un sos).

Se servesc calzi cu piure sau cu altceva dupa preferinta.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...