Spalam bine inima, o portionam, o saram si piperam dupa gust. Conopida o desfacem buchetele si o dam la cuptor intr-o tava cu putina apa pana se inmoaie. Punem inima pe gratar pentru circa 10-15 minute pe fiecare parte. Intre timp dam si sfecla la cuptor pana se inmoaie. Dupa ce s-a racorit conopida o blenduim impreuna cu cascavalul ras, iaurtul si usturoiul. Asezonam cu sare, piper si nucsoara dupa gust. Curatam sfecla,o taiem in bucatele si o blenduim cu putina sare si ulei, adaugam si arahidele si blenduim pana se omogenizeaza. Pofta buna!
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj