Iepure cu masline

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de iepure 1 kg
  • zarzavat de supa 200 g
  • ceapa 150 g
  • ulei 100 g
  • vin 100 ml
  • bulion de tomate 50 g
  • masline 200 g
  • cimbru 1 fir
  • dafin 2 foi
  • usturoi 20 g
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Carnea de iepure se taie in portii, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata si zarzavatul taiat rondele, se sting cu bulion desfacut in apa, se lasa sa fiarba 30 min., se paseaza sosul printr-o sita, se pune carnea in sos si se lasa sa fiarba in continuare. Maslinele se fierb 40 min. in apa, se scurg si se adauga in sos. Se condimenteaza sosul cu mujdei de usturoi, cimbru, foi de dafin, piper si sare, se adauga vinul si se continua fierberea, pana ce carnea este gata.
Se lasa sa se raceasca si se serveste.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Placinte ardelenesti cu branza

Trebuia sa fac si cu branza ca sunt la fel de bune.

Placinte ardelenesti cu branza
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.